måndag, juli 07, 2014

Ej husbilder

Det var ju det där med bilder från huset, ja. Vi skulle kunna säga att hemmalaget idag lämnat spår efter sig, över större delar av hemmet, vilket gör det mindre fotovänligt. Och istället för att dammsuga satt jag och myste med en nyduschad liten unge, så kvällens fotografering utgick.

Men vi har fraktat hem 200 betongplattor, och jag varit ute på en kort löprunda i den sköna, men ack så påfrestande, 24-gradiga värmen. Helt otroligt att vi har så varmt så sent, och de ljusa kvällarna gör det ännu bättre.

Så, helt sysslolösa har vi inte varit även om det fortfarande är stökigt här hemma. I morgonkväll kör glassbilen förbi, så räkna inte med att det blir städat då heller. Jag ska sitta på bron och lurpassa!Orsaken till ovan visade fotspår. Kan man trolla fram gräsmatta?

4 kommentarer:

 1. Trolla blir nog svårt, men man kan ju köpa färdig och rulla ut. Det gjorde vi, smidigt! 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är bara priset och det faktum att vi ändå måste göra underarbetet (då vi har hårt packad lera som underlag) som hindrar oss..Men tro mig, jag är väldigt sugen! :D

   Radera
 2. Anonym12:48

  Ojojoj, vad jag känner igen både hur golven och "gräsmattan" ser ut.... Flyttade in i ett torgrim för lite drygt en månad sen, som jag längtar till nästa sommar när man förhoppningsvis har en gräsmatta...
  /annika_beatrice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan säga att vi också längtar till nästa års gräsmatta :) Börjar vara less att dammsuga ;)

   Radera