söndag, juli 06, 2014

Vad vi sysslat med

Dagarna har liksom flutit in i varandra och gått alldeles för fort, under etapp ett av min sommarsemester. I morgon börjar jag om att jobba, och jag kan inte ens säga att det känns "sådär", utan betydligt mindre trevliga ord krävs för att beskriva min sinnesstämning. Men, det är som det är, tur att jag har ett roligt jobb, härliga kollegor och ett schema som är fint som snus.

Ska jag sammanfatta vad vi gjort de senaste dagarna så kan vi ju konstatera att bloggning inte är med på den listan, men däremot har vi varit på Ikea och besökt Kalix-Stråmosarna på vägen hem, haft väldigt många roliga och trevliga gäster, fikat i parti och minut, dammsugit en sisådär 732 varv, svurit tungorna svarta över PAX-garderoben som fick plats i klädkammaren på millimetern och köpt en studsmatta. Japp, den moderna Svenssonfamiljens ersättare till vovve (Villa, Volvo, Vovve ni vet) finns nu på vår tomt, och är redan en väldigt älskad medlem i familjen av samtliga. Sedan så har resterade tre medlemmar i den där familjen åkt traktor fram och tillbaka på gården idag (Crille har planerat ut lite massor) under muntra förhållanden (Elsa har utvecklat en stor fascination för alla typer av fordon). That's it, tror jag.

Såg på Älvsbyhus facebook-sida att de länkade hit, så taskig jag känner mig som inte har så många uppdaterade husbilder att bjuda på. Ska försöka råda bot på det i morgonkväll, efter jobb, middag, lastning av trädgårdsplattor och sövning av barn. Gissningsvis kommer jag vilja lägga in en dusch i de mer prioriterade sysslorna också innan bloggen står på tur.

Nu blir det till att jaga lite skönhetssömn, är inte van att ställa väckaren och blir bortskämd med barn som sovit till 8:30 respektive 09:00 nu i helgen. Typiskt att det blir back to work precis när jag lyckats kalibrera deras sömnklockor till perfektion.


Fint besök av Uffe!


Morgonmysiga barnÄntligen behöver inte mina klädkombinationer längre vara ett resultat av "finns i sjön" i diverse kartonger och kassar!

5 kommentarer:

 1. Anonym07:28

  Så fin garderob!

  mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev riktigt bra!

   Radera
 2. älskar barnens morgonrufs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De där kalufserna står allt som oftast åt ALLA håll :)

   Radera
 3. Jättefin garderob! Hur lång är garderoben/väggen? :)

  SvaraRadera