torsdag, juli 03, 2014

Gör om-gör rätt

Vi har varit (eller är fortfarande) väldigt förundrade över att ingenting, och då menar jag verkligen INGENTING gått ordentligt snett under hela vår byggtid eller flytt. Trodde absolut att något skulle tjorva med tillstånd, besiktningar eller dylikt, men inte det. Inte en endaste liten skör glasvas har fått sätta livet till, och det känns ju lite för bra för att vara sant.

MEN, ja nu kommer det ett men, igår skruvade vi ihop första sektionen till PAX-garderoben som ska stå i min walk-in-closet. Lyfter den på plats och inser att vi råkat beställa varianten som är 58cm djup, istället för den som är 35cm och skulle passa perfekt. Suck, stön och gapskratt. Så jäkla typiskt att det är vi själva som ställer till det! Lyckligtvis så var en Ikea-tripp redan inplanerad i morgon, så vi har hyrt släp och ska göra retur på de två ouppackade sektionerna.

Så i helgen kanske det lilla projektet blir färdigt ändå, och jag slipper riva i tusen kartonger för att hitta ett par byxor. Lärdom: trippelkolla alltid dina beställningar. Dubbelkolla räcker tydligen inte!


Bevismaterial på klantighet

2 kommentarer:

 1. Tina13:37

  Hej - börjat följa din blogg då vi med ska bygga Tyr i höst/vinter! Kul att se era lösningar 😊! Funderar lite på tvättstugans utformande och hur våtrumstapeten ser ut där. Fanns det flera att välja på och har du lust att dels m dej av ngn bild😊👍? Mvh

  SvaraRadera
 2. Hej! Så kul med fler nybyggare, bloggar du om ert bygge? :)

  Det finns bara ett alternativ som standard i tvättstugan, men man kanske kan välja till våtrumsskivan som finns i badrummet, kolla med din säljare! Vet att det gick att göra i lilla toan iallafall :)

  Har just lagt upp fler bilder inifrån huset här; http://hannovsky.blogspot.se/2014/07/bilder-fran-vart-tyr.html , finns bara en bild på tvättstugan, men kan jag maila dig fler?

  Skicka bara ett mail till kabdalis@hotmail.com så jag får din adress, så ska jag fota några nya bilder och skicka till dig :)

  SvaraRadera