lördag, juli 19, 2014

Snaaaaart semester

Igår började vi så smått smyga in i semesterlunken. Efter att ha hämtat alla utemöbler och möblerat i ordning på altanen så tog vi en cykeltur, trots att klockan var alldeles för nära läggdags. Elsa i cykelstolen bakom Crille, och Astrid trampandes för egen maskin. Så himla mysigt! Första tanken var en liten runda så att vi skulle hinna tillbaka i någorlunda tid, men det fick bli en lite längre tur till tjärnen där det finns fåglar (med ungar som fortfarande är lite duniga!). Skit samma om barnen kommer i säng lite senare, det är ju sommarlov, och har man tur tar de sovmorgon (och sover än).

En annan fick ingen sovmorgon dock, på ett tag ska jag iväg till jobbet och försöka skapa lite ordning i det kaos som råder. Reasänkningar på sommarkläder betyder att det blir mycket rea, och mindre ordinarie att fylla ut med på väggarna då höstens plagg precis börjat trilla in. Älskar nystarten som hösten innebär, nästan så att jag längtar lite, men först blir det två dagars jobb och tre veckors semester!

Har inga bilder varken på röda smultron (det goda hinner man aldrig fota), cykelbarn, möblerad altan eller den goda citronkladdkakan jag bakade igår. Ni får använda fantasin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar