tisdag, juli 15, 2014

Min och Astrids tur på två

Det märks att Astrid behöver egen tid tillsammans med mig och/eller Crille, tid då hon får vara ensam i fokus och "vara stor". Att få vara vaken en stund längre än Elsa är världens happening, och något hon efterfrågar ofta. Lillasystern har åter igen blivit väldigt mammig, och vill oftast inte dela med sig av sin kära mor överhuvudtaget, vilket ju också gör sitt. Crille överraskade oss därför med en hotellnatt i Luleå (grannstaden), på Clarion Sense!

Vi tog bussen dit, checkade in på vårt fina rum, åt lunch på stan och åkte sedan några karuseller som var kvar efter helgens Hamnfestival. När vi kände oss färdiga med larven och liknande attraktioner så åt vi en glass på kajen och styrde sedan kosan mot hotellets spa. Underbara produkter från c/o Gerd fanns i spa-kitet som ingick, vi bastade, gjorde fotbad och plaskade runt. Jag duschade i upplevelseduschen (vilket var..en upplevelse), Astrid tvärvägrade. Kan varmt rekommendera deras spa, supermysigt!

Rena och fräscha gick vi sedan ut på jakt efter söndagsöppen restaurang, och valet föll på Allstar. Det blev en sväng till stadsparkens lekplats och inköp av varsin tidning och karameller på vägen tillbaka till hotellet där vi kröp ner i sängen, ritade, läste och kollade tv tills vi somnade.

Efter hotellfrukosten och en snabb runda på stan tog vi sedan bussen hem till våra älsklingar som vi saknat så, och som enligt Astrid saknat oss "JÄTTEJÄTTEMYCKET". Bra för Elsa att inse att jag inte försvunnit för gott bara för att hon inte kan se mig, skönt för Astrid som sa "-Det är så roligt att Elsa inte får följa med" till receptionisten redan vid incheckning. Och sedan till cirka varannan människa hon mötte.


Nöjd bussåkare / Fint i foajén


Vårt rum


Ny baddräkt / Glass i solen


Älskade ungen min!


Astrid fick en presentpåse vid incheckning (med färgpennor, block och studsboll)
Kvällsmys på hotellrummet

12 kommentarer:

 1. Åh vad härligt! Måste jag testa med storasyster sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var riktigt mysigt! Rekommenderas :)

   Radera
 2. Anonym07:47

  Mysigt med en hotellnatt bara så där.

  mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det, riktigt lyxigt :)

   Radera
 3. vilken fin överaskning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst då! Blev så himla glad :)

   Radera
 4. Lisa17:43

  Så himla mysigt ni verkar haft det. Underbara bilder! <3 Dejt snart? Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var supermysigt! Ja ja ja, absolut! Nästa vecka kanske? Smsar dig!

   Radera
 5. wow!! så imponerande! :) mysigt att ni fick tid tillsammans <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Det var supermysigt!

   Radera
 6. Vilken himla bra idé! :-) Mysigt för båda liksom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var toppen! :)

   Radera