onsdag, juli 02, 2014

Första kvällen i soffan

Första kvällen vi sätter oss ner i soffan och bara tar det lugnt, jösses så skönt det känns. Planen var utomhusarbete, men med regn som strilar så kändes det inte så lockande. Crille roar sig med att räkna ihop material till altanen, jag har svarat på kommentarer (stackars försummade blogg) och spenderat lite tid på internetbanken.

Bortsett från det så diskuterar vi livförsäkringar, inköp av studsmatta och framkallning av foton/göra fotobok. Ni hör ju vilka otroligt spännande samtalsämnen vi har. Ekorrhjul indeed, och jag älskart! Nä, nu ska jag roa mig med att nåla upp knytbanden på gardinerna i kök och vardagsrum, dom har vi nämligen fått upp i kväll. Siktar på tidig kväll så jag orkar hålla barnens tempo i morgon bitti!


Gardiner från Ellos!
6 kommentarer:

 1. Åh skriv gärna mer om era fotoböcker. Det är nämligen en sak på min "att göra-lista" för sommaren, att göra fotoböcker för åren 2011, 2012, och 2013... Är lite ett projekt som jag inte riktigt orkat ta tag i men jag bara måste få det gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte kommit så långt, haha! Men planen är att göra en bok för varje år, istället för att beställa hem en massa kort som vi aldrig ändå kommer oss för att sätta in i album :)

   Radera
 2. Snygga gardiner! Jag har likadana :-) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har bra smak ;)

   Radera
 3. Anonym19:26

  Så fina gardiner.

  mammatea.se

  SvaraRadera