söndag, september 28, 2014

Elsa min pelsa ♥

Det är så svårt att förstå, att det gått hela två år sedan jag gick igenom det häftigaste jag gjort i hela mitt liv, förlossningen då du kom till världen. På ett sätt känns det som att du alltid funnit i våra liv, på ett annat som att du kom igår. Hip hurra på din födelsedag!

Jag har aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, träffat på någon som är så tjurig som du. Att så mycket vilja skulle kunna rymmas i en cirka 90 centimeter lång kropp, det hade jag aldrig kunnat ana. En fantastisk egenskap på sina sätt, man kan se det ur den positiva aspekten att ingen kommer någonsin sätta sig på dig.

Du har ett smittande leende som dyker upp stup i kvarten, varma kramar och små händer som kryper in i armen på ens tröja. "-Ja kan sälv", det finns ingenting du inte tror dig kunna fixa. "-Ja sitta famnen", du älskar att mysa och kramas.

Äter gör du gärna, mycket och det mesta, men älskar hallon över allt annat. Vi tror att du fortfarande är allergisk mot ägg, men har inte varit till sjukhuset för pricktest än. Dock reagerar du med utslag om någon rört vid ägg och sedan rör vid dig, så vad det där testet ska vi visa tror vi oss vara rätt säkra på.

Fantastiskt är det i alla fall, att få dela livet med dig, Elskade Elsa!


Alldeles ny


Ettårsdagen


Idag, 2 år!

6 kommentarer:

 1. Grattis till Elsa!

  SvaraRadera
 2. Hurra för finaste Elsa! tiden går så grymt fort det håller jag med om:) kramar från oss!

  SvaraRadera
 3. <3<3<3<3
  fina!!

  SvaraRadera