onsdag, september 03, 2014

Nytt, nytt, nytt.

Det händer väldigt mycket runt omkring oss just nu. På mitt jobb får vi ny chef inom kort, och jag är sedan i måndags på en ny avdelning (barn istället för dam). Nya baciller har hittat hit till oss och gör att jag är snuvig, trött och tung i huvudet. Nya grannar har vi fått (ni vet det där fina huset jag tipsade om), men vi har ännu inte någon vidare koll på vilka de är. Men när tillfälle ges ska vi knata över och hälsa!

Snart är vi en ny erfarenhet rikare-den att ha sått in en gräsmatta. Crille har målat dörrarna till förrådet och skulle visst försöka hinna sätta dit dom under kvällen. En ny säsong av älgjakt närmar sig med stormsteg, på lördag drar det igång. Försöker pussla fram och tillbaka så att Crille ska kunna vara med så mycket som möjligt, men det är inte så lätt. Men jag tycker absolut att det är värt pusslandet, det här är hans stora hobby som jag tycker att det är självklart att han ska få tid till.

Och, jag glömde nästan, jag har köpt en ny mascara! Det viktigaste av allt, puh, tur att jag kom ihåg det.


Ny tavla från frugan / Paket från pureproducts.se


4 kommentarer:

 1. Anonym10:46

  Haha, jag trodde faktiskt att du redan jobbade på barnavdelningen. Kul hur som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte direkt fel ute, jag har varit på barnavdelningen fram till förra hösten då jag gick över på dam :) Haha :) Kan skvallra om en riktigt fin kollektion som kommer till hösten/vintern..Tipsar mer på bloggen när det är dags :)

   Radera
 2. Vet hur det är när livet bara snurrar vidare utan att man riktigt hänger med... Plötsligt har minstingen blivit dagisbarn och gråter tröstlöst när man lämnar honom. Plötsligt har man mer jobbtid, fler arbetsuppgifter och samtidigt massor att göra hemma. Som man VILL göra. Men hur ska man hinna??? Kramis och lycka till med allt nytt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, hur ska man hinna? Och hur ska man lyckas landa själv i allt det nya? Hoppas att ni snabbt kommer in i nya rutiner och att det blir bättre för lilla N med lämningarna ♥ kramkram

   Radera