tisdag, september 23, 2014

Hej och hå, pyssla på

Ute är det betydligt mörkare än vad bilden visar, Crille är fortfarande på taket och ska skruva fast sista takplåten. Jag håller på att natta barn och så fort de somnar så åker pannlampan på och så ska jag bära ut kartonger och prylar. 

Efter middagen gick vi ut alla fyra och påbörjade projekt förråd, men det tog inte så lång stund innan tjejerna blev trötta efter en lång dag på föris och ville gå in. Det är så svårt att hinna med allt nu när det blir så mörkt om kvällarna! Bättre i somras när man kunde vara ute och jobba hela natten lång om man så ville, men det är ju himla mysigt med mörkret när man sitter inne och tänder ljus.

Snart är vi färdiga med alla utomhusjobb, då ska här mysas varje kväll! I alla fall tills vi påbörjar projekten inomhus, det är lilla badrummet som ska göras i ordning, tjejerna ska få fondväggar och några hyllor ska upp, i hallen ska vi lägga klinkers och golvvärme, min klädkammare ska få hylla, ny färg på spegeln och ny färg på en vägg. Och så har vi det lilla projektet att tilläggsisolera garaget och starta igång golvvärmen. Hmm, jag har en känsla av att vi inte kommer bli sysslolösa i höst/vinter heller. Men kanske 2019? Tur att det är roligt pyssel, men jag kan erkänna att jag börjar vara lite less..
2 kommentarer:

 1. Anonym11:27

  Oj, vad ni jobbar på! Blir lagom avis. Har en projektlista som jag tänkt beta av innan jag börjar jobba på onsdag, men det går väldigt långsamt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå! Spännande! Får vi läsa mer på bloggen? :D

   Radera