lördag, september 13, 2014

Ska det bli insått eller ej?

Från företaget vi köpte matjorden fick vi även hjälp att hitta en traktorkusk som skulle komma och hjälpa oss att strö ut jorden, så att det skulle bli lättare och gå snabbare för oss att sedan kunna så in. Han kom förbi förra veckan, och vi bestämde att han skulle komma idag på morgonen. Crille har varit och hyrt såströare, gallervält och fått tag på en riktig supermaskin från golfbanan som ska gå att jämna ut jorden med, och fräsa till innan vi sår. 

Så dyker han upp för en liten stund sedan, och berättar att det istället ska komma en kille med grävmaskin i morgon eller på måndag. Jaha, svarade Crille, men vi har ju hyrt grejer under helgen. Gubben blev då villrådig och menade att han kunde i alla fall inte komma idag, för han ska lämna in travet klockan 12. Men han skulle kanske kunna komma i morgon.

Suck och stön, jag och Crille satt och diskuterade vem vi skulle kunna ringa istället, och så när gubben (eventuellt) kommer i morgon säga att NÄHÄ DU, det där fixade vi på annat håll. Men så kommer han tillbaka efter att par minuter och plingar på. Frågar om Crille kan köra traktor och säger att han ska komma ut hit med traktorn så att han får köra själv. Jaha, det blir ju just kul med två små stjälpredor. Att jag ska ta med stjälpredorna på jobbet går ju inte riktigt, så det får bli kvällsjobb.

Så. Himla. Irriterande.Två av många högar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar