måndag, september 29, 2014

Elsas födelsedag

Först tänkte vi ha kalas, jag satt och klippte ut/pysslade med kalasinbjudningar, planerade vad som skulle bakas, vilka som skulle bjudas och så vidare. Men så frågade vi oss, vad skulle Elsa helst vilja göra på sin födelsedag? Ett kalas med mycket folk här hemma skulle med största sannolikhet inte vara hennes första val, då hon oftast vill sitta i knät på oss när det är full rulle här hemma. Hon gillar helt enkelt inte när det blir för mycket liv och rörelse, och samtidigt är många kompisar som hon kanske inte träffat så mycket som hälsar på.

Så vi struntade i vår första plan, och jag kan lova att Elsa fick en perfekt dag. På morgonen öppnades det paket, hon blev ögonblickligen förälskad i sin rosa prinsessklänning som Astrid valt ut och gav i present. Andra presenter hon fick då och under dagen var böcker, ritkort, matryoshka figurer från OMM design i två olika utföranden och en ljusslinga från Iris lights.

På förmiddagen kom familjen Pettersson hit, barnen lekte och spelade spel, vi fikade och surrade. På eftermiddagen åkte vi till badhuset, och fick sällskap av Lucas, Liam och Andreas. Även där var det full rulle! När våra fingrar och tår såg ut som russin, och vi var skönt trötta så åkte vi alla sju vidare för att äta pizza på restaurang. På väg hem somnade födelsedagsbarnet i bilen, och vaknade inte ens när pappan bar in henne från bilen och la henne i sängen där hon fortsatte sova. Iklädd sin prinsessklänning, såklart.


Fantastiska femman 


4 kommentarer:

 1. Låter som en toppen dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte att hon hade kunnat få en bättre dag :D

   Radera
 2. låter som en toppendag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller nog födelsedagsbarnet med om :) Och hennes föräldrar och syster!

   Radera