tisdag, november 10, 2009
Glutenfria kladdmuffins
100g smält margarin
2 ägg
2½dl socker
2½dl fin glutenfri mjölmix
4msk kakao
2tsk vaniljsocker
½tsk bakpulver
1krm salt
Vispa ägg och socker pösigt,
tillsätt margarinet och vispa ihop.
Blanda torrvarorna och vispa ner i smeten.
Grädda i stora muffinsformar (blir 7 stycken) på nedersta falsen i ugnen, 200grader i 20 minuter. SMARR!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Helena has stolen this recipe from your site and done everything , except used normal flour ...FAN VA GOTT !
SvaraRaderaStephen :-)
Jaa, visst är dom? :)
SvaraRaderaHejsan Helena!
SvaraRaderaJag och dottern är heltokiga i kladd kaka, nu till hennes kalas ville hon göra kladd muffins och fann ditt super goda recept som även gästerna stal hahahaha. Tack för ett lyckat kalas
Mvh Theresia& Alice
Hej Theresia och Alice! Vad kul att kalaset blev lyckat och muffinsen goda, dom är ju riktigt smaskiga! :) Kram
SvaraRadera