tisdag, november 10, 2009

Glutenfria kladdmuffins













100g smält margarin
2 ägg
2½dl socker
2½dl fin glutenfri mjölmix
4msk kakao
2tsk vaniljsocker
½tsk bakpulver
1krm salt

Vispa ägg och socker pösigt,
tillsätt margarinet och vispa ihop.
Blanda torrvarorna och vispa ner i smeten.
Grädda i stora muffinsformar (blir 7 stycken) på nedersta falsen i ugnen, 200grader i 20 minuter. SMARR!

4 kommentarer:

  1. Anonym22:45

    Helena has stolen this recipe from your site and done everything , except used normal flour ...FAN VA GOTT !

    Stephen :-)

    SvaraRadera
  2. Jaa, visst är dom? :)

    SvaraRadera
  3. Anonym16:26

    Hejsan Helena!
    Jag och dottern är heltokiga i kladd kaka, nu till hennes kalas ville hon göra kladd muffins och fann ditt super goda recept som även gästerna stal hahahaha. Tack för ett lyckat kalas
    Mvh Theresia& Alice

    SvaraRadera
  4. Hej Theresia och Alice! Vad kul att kalaset blev lyckat och muffinsen goda, dom är ju riktigt smaskiga! :) Kram

    SvaraRadera