onsdag, december 09, 2009

Hostmedicin it is!

En del drömmer om en brakvinst på en trisslott, andra drömmer om brev från Norrbottens läns landsting. Och vet ni vad, plötsligt händer det.

Vi som inte räknat med att få Darlings provsvar förrän i januari, men så hittade jag en vinstlott i brevlådan idag. Darlings specialistläkare på Urologkliniken skriver såhär:

"Du har ju godkänt antal spermier men sädesvätskan är lite seg. Mitt förslag är att du provar lite slemlösande som heter Bisolvon vilket brukar ha god effekt på sädesvätskan. Om inte detta hjälper kvarstår IVF."

Så nu ska Darling käka hostmedicin och vi ska återigen berika livet med ÄL-tester så att vi är 100% säkra på att vi prickar in rätt dagar. Har jag inte blivit på tjocken efter tre månader så ska vi ringa till gyn. Vi väntar fortfarande på mina provsvar, kanske har dom visat något kul som vi också måste ta med i beräkningarna.

Det är sanslöst roligt att glädjas åt något så banalt som ett kuvert med landstingets logga på, oj så låga krav man har ibland.

4 kommentarer:

  1. Anonym14:47

    Skönt med lite hopp! Jag menar, lite hostmedicin kan man väl stå ut med?!

    Fortsatt lycka till!

    /Anna

    SvaraRadera
  2. Om hostmedicin är lösningen (haha) så tackar jag min lyckliga stjärna, det går absolut att "stå ut med"! :) Tack

    SvaraRadera
  3. Well, well what do you know? Hostmedicin is the shit! Hoppas det funkar som tänkt och att du får en liten inneboende i magen:) Håller tummar och tår!

    SvaraRadera
  4. Anonym23:03

    Grattis till provsvaret! Det gick ju rätt fort. Vad skönt att antalet spermier var godkänt! Hoppas verkligen det hjälper med bisolvon. Får ni gå direkt på IVF annars? Vi måste vänta 2 år =((
    Hoppas dina provsvar ser bra ut!=)

    SvaraRadera