söndag, mars 07, 2010

Chocolat

Idag tryckte jag i mig nio rutor mjölkchoklad på fikat som en direkt handling av irritation. Om det hjälpte? Japp, mungiporna pekade återigen uppåt resten av arbetsdagen. Ont skall med gott fördrivas vet ni!

Nu är det skönhetssalong här hemma, och mina ben ska bli hårfria och vackra. Nån som har ett kilo choklad till övers mot smärtan? Jag som inte tidigare varit särskilt förtjust i choklad som godis, men däremot i bakverk, skulle nu kunna äta 200 gram om dan utan att tveka. Hardcore chokladälskare!

5 kommentarer:

  1. Hade du inte varit glutenallergiker hade jag så gärna bjudit dig på tårtan jag bakat idag. Men nu är det både laktos och gluten i den, du är sjutton svår att bjuda på fika :-).

    Jag är nu säker på att det är puberteten jag gått igenom på sistone, jag har fått svarta strån på benen, fy sjutton, jag som varit förskonad sånt, endast babyfjun... Nåja, nån gång ska väl jag också bli tant... Men en epilator känns som en bra investering, de här svinborsten vill jag inte se mer, så här har det också varit skönhetssalong i helgen, haha!

    SvaraRadera
  2. Haha, kan man trycka i sej 9 rutor? Det är ju ingenting :P Man smular i sej 9 rutor och man trycker i sej typ.. en 200-grammare ;)

    SvaraRadera
  3. Katja: Varför blev det tårtkalas på en söndag? Bara för att fira vårens ankomst eller? :) Jag har aldrig haft turen att vara förskonad från svinborst, men kan verkligen rekommendera vaxning/epilering. En del av hårsäckarna dör när stråna rycks upp och slutar sprida otrevligheter, jag har fått betydligt mindre benbehåring sen jag började :)

    Kajsa: Det är inte så svårt, det handlar inte om mängd utan om tid. 200g på en kvart eller 9 rutor på två minuter? Min tanke var inte äta mycket utan äta snabbt, fattar du?

    SvaraRadera
  4. Jag har haft släkten från Finland på besök och jag kände mig så där lagom husmoderlig och slängde ihop en marängtårta och fisksufflé. Huset var nyskurat och tulpanerna stod på bordet, det här scenariot inträffar max 2 ggr per år när det gäller mig, haha!

    SvaraRadera
  5. Sant :) Jag fattar :P

    SvaraRadera