onsdag, mars 31, 2010

Det är så lätt att glömma

Ibland behöver jag påminna mig själv om vad jag har. Det är så lätt att drömma om materiella ting, sånt man önskar att man hade, och att ständigt längta bort till något annat. Visst är det otroligt viktigt att ha drömmar och mål att uppfylla, men man får inte glömma bort att uppskatta det som blivit till inventarier i ens liv.

Jag är glad och tacksam för min sambo, alla mina fina vänner och min familj. Mitt hem som jag verkligen trivs i, mitt jobb som jag går till med ett leende på läpparna och min kropp som är stark nog att orka med vad jag än vill. Min diskmaskin som tar reda på all den oredan som uppstår när jag bakar, min lilla dator som gör att jag kan hålla kontakten med många människor som jag annars skulle förlora kontakten med och alla fina smycken jag fått av Darling dom senaste 4,5 åren.

Bland annat det är jag glad att jag har. Jag är även glad för motgångar, för dom får mig att uppskatta när jag har medgång i livet. Mindre goda människor i min omgivning uppskattar jag också, för det är när jag stöter på såna som jag gång på gång inser vilka andra fina människor jag har omkring mig.

Tack kära liv för att du är mitt.

1 kommentar: