tisdag, mars 23, 2010

Jag gillar inte Jysk

Jag gillar verkligen inte reklam. Det händer väldigt sällan att jag ens läser igenom den, utan slänger den i pappersinsamlingen på en gång. Darling däremot, han älskar att läsa alla dessa annonser och erbjudanden-men utnyttjar dem aldrig.

Idag har jag varit så uttråkad att jag läste reklambladet från Jysk, och tror ni inte att jag får mig ett riktigt gott skratt när jag på förstasidan läser "Kvalitetsmöbel i högglanslackerad bord till TV, dvd-spelare m.m.
2 hyllor och 2 lådor."
För det första: kvalitetesmöbel?
För det andra: högglanslackerad bord?

Av egen erfarenhet förknippar jag Jysk med crappy kvalitet, obefintlig service och dåligt kundbemötande. Kan ju bara nämna den gången vi beställde en tvmöbel, väntade två veckor längre än meddelat och sedan åkte dit för att höra vart i hela fridens namn våran redan betalda vara tagit vägen. Först påstod dom att den inte kommit än, sen kröp det fram att dom hade sålt den till någon annan. Det skulle inte heller komma fler leveranser, så vårat alternativ var att välja samma möbel i vitt (som dessutom var billigare) istället för eklaminat, pengarna tillbaka var det inte tal om. Då blev jag heligt förbannad, fick tillslut ett plus på kontot och svor långa ramsor påväg till bilen.

Sen dess har jag inte handlat ett skit där, och det tänker jag inte göra i fortsättningen heller. Långsint? Som fan!

1 kommentar:

  1. Haha, vi har EXAKT samma erfarenhet, med den skillnaden att vi inte betalade i förskott eftersom jag fått dåliga vibbar av dem tidigare. Om vi fick någon möbel? Nä. Till slut bad jag dem stoppa upp ordern där solen aldrig skiner.

    SvaraRadera