torsdag, januari 20, 2011

Ge mig en semla!

Jag blev just vansinnigt sugen på semlor. Hjälp, hur ska jag överleva? Det finns banne mig inte glutenfria semlor att köpa någonstans, så det blir ju till att baka själv. Har inte alla ingredienser hemma, och om jag tar mig till Ica och tillbaka så har suget säkert gått över. Helsike också!

Ska ta och baka ett rejält lass av vetebullar nån dag, då är det ju fort gjort att plocka fram från frysen och fylla en när man blir sugen.

4 kommentarer:

  1. Åh det åt jag faktiskt en idag, jag älskar semlor!!

    SvaraRadera
  2. Det finns i piteå på Röda lycktan. Men det var kanske en bit att köra. Har följt din blogg ett tag för jag är oxå gluten människa o din blogg kom upp då jag letade ett recept. Vill oxå Gratta er till eran lilla ängel som kom. Häls Sara/piteå

    SvaraRadera
  3. Blev sjukt sugen på semlor idag när vi var på stan och såg att de börjat med semel-bodys på lindex, Embla hade kanelbullen men hoppade över julkakorna så vi måste nog satsa på en body med semlor på nu.

    SvaraRadera
  4. Sara: TACK så jättemycket för tipset! Ska nog bege mig till Piteå inom en snar framtid då ;) Jättesnällt att du lämnade en kommentar, och tack så mycket för grattiset :)

    SvaraRadera