onsdag, januari 19, 2011

Nya stjärntecken?

Det här med nya stjärntecken, vad är det för bullshit? Jag är född i jungfruns tecken, och jungfru vill jag fortsätta vara. Sällan läser jag horoskop, och jag vet inte annars vad man har för användning av stjärntecken i vardagen, så egentligen spelar det väl ingen roll.

Men det här med personligheter, har jag ett lejons personlighet nu helt plötsligt? Och Astrid den stackaren är alltså ormbärare, vad tusan betyder det? Jag tycker det låter som något från Harry Potter. Hon är ju iofs rätt lik den där husalfen när hon gör sina grimaser. Eller en rumpnisse! Men det är ju inget stjärntecken..än iallafall.

Stenbocken: 20 jan - feb 15
Vattumannen: 16 feb - 10 mars
Fiskarna: 11 mars - 17 april
Väduren: 18 april - 12 maj
Oxen: 13 maj - 20 juni
Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
Kräftan: 20 juli - 9 aug
Lejon: 10 aug - 15 sept
Jungfrun: 16 sept - 29 okt
Vågen: 30 okt - 22 nov
Skorpionen: 23 - 29 nov
Ormbäraren: 29 nov - 16 dec
Skytten: 17 dec - 19 jan

Läs mer här!

8 kommentarer:

  1. Det är ju jättelöjligt. Men samtidigt kan man ju inte fortsätta läsa gamla horoskop om datumen ändras i tidningarna :) Mitt stjärntecken är då inte ändrat i alla fall, men jag gissar att din lilla blir en ormbärare ändå ;)

    SvaraRadera
  2. Men är inte vi fortarande de stjärntecken som vi är födda som, medan våra små kanske ännat än man trodde tidigare idag?

    SvaraRadera
  3. Jag har kvar mitt stjärntecken, men Willis har fått ett nytt. Trist då hon redan fått fina smycken med Oxen på :/

    SvaraRadera
  4. Om man föddes till tillexempel våg så tror jag att det är meningen att man fortfarande ska vara det. Medan om man föds nu, så har man de "nya".

    SvaraRadera
  5. Jag förstod det på artikeln som att man ska börja läsa sitt nya horoskop, men det kanske är dom som fått det om bakfoten? :)

    SvaraRadera
  6. Sanna18:06

    hmm..

    grunderna för de gamla stjärnecken lades för ca 3000 år sedan, förändringen har inte skett nu i dagarna, eller härom åren, utan "felet" upptäcktes först för nån vecka sen och har kanske varit fel i ett par århundraden,nu levande är på sätt och vis födda i "fel" stjärntecken.

    ...om man nu väljer att tro på sånt.

    //fd kräfta, numer tvilling

    SvaraRadera
  7. Men det ska tydligen vara för de som är födda efter 2009 eller nåt som det här ska gälla, jag vet inte. Jag är född Lejon, och kommer alltid vara Lejon :]

    SvaraRadera
  8. Sanna: Jag blir då alldeles snurrig i bollen av hela den här ändringen, tur att jag inte är så insatt i horoskop och stjärntecken :D

    SvaraRadera