söndag, januari 23, 2011

Skön dag med långsam start

Imorse låg jag kvar i sängen en stund efter att Darlingen och Astrid klivit upp. Snoozade både en och två gånger, man får passa på när tillfälle ges! Frukost på sängen (jag börjar bli riktigt bortskämd), och efter att vi glott på vår lilla unge en stund så fick vi på oss kläder och kom oss iväg.

Dagen har spenderats i Bredsel, vi åt smarrig köttfärspaj till middag och chokladmoussetårta till efterrätt. Sedan grattade vi morgondagens födelsedagsbarn Fillan, och lite nostalgisk blir man ju. För 3 år sedan föddes kompisgängets första lilla filur, han var lite motvillig till att komma ut, men hans mama var tjurigare! Vilken känsla det var att få träffa den överlyckliga nyblivna mamman utanför BB och få se den stolta pappan och lilla killen genom rutan. Åh nej, nu börjar jag grina igen!

Lilla tjejen fick hoppa i säng när vi kom hem vid halv nio, och sedan dess har vi suttit i soffan. Först kollade vi Solsidan på tv4 Anytime, och efter det har vi kollat på gamla kort. Snacka om att vi fått oss ett och annat gott skratt, ska leta reda på några godbitar imorgon att bjuda er på.

Midsommar i Jäkna -06, vad säger ni om det Sandra och Carro? ;)

3 kommentarer:

  1. jag älskar gamla bilder! : )

    SvaraRadera
  2. vi vill se, vi vill se!!
    jag kan nog också gräva fram nå gamla godingar ;)

    SvaraRadera
  3. Carro: Vänta du bara! ;)

    SvaraRadera