måndag, januari 17, 2011

Hej vecka..3?

Vad ska denna dag bjuda på? Vi klev upp vid klockan 9 (som vanligt) och jag har ätit frukost. Dagens promenad får vänta till eftermiddagen då det snöade en hel del igår och de inte hunnit ploga än. Tror att vi fortsätter mysa i soffan en stund till, och när Astrid tar förmiddagsluren (om det nu blir någon sådan idag) så ska jag göra bort lite sysslor här hemma.

Veckan är i stort sett oplanerad, det enda som finns skrivet i kalendern är läkarbesök för den lilla imorgon. Rätt skönt, även om jag blir rastlös av att bara vara hemma solo så är en fullspäckad kalender i kombination med liten bebis utan fasta rutiner än värre. Lagom är bäst! Vi kommer nog utan problem hitta något att sysselsätta oss med.

3 kommentarer:

  1. ja det där med att passa tider är knepigt! Även om jag tror jag är smart och tankar den lilla med mat i god tid och byter blöja så kan det bli superfel tajming och sluta med att jag akutammar en gråtande overall-bebis i hallen när vi redan borde ha gått.

    SvaraRadera
  2. Blev inte mkt till sömn här på förmiddagen, Joel ville tjuta istället. Men nu sover han iaf. SKÖNT!!

    Det kan vara svårt när man har saker inbokade, det ska passa med mattiderna :) Annars brukar jag väcka Joel och ge han lite mat så han inte vaknar och är hysteriskt hungrig när vi är iväg :)

    SvaraRadera
  3. åh blev de en liten astrid :-) såå söt!

    Vad roligt med babysång, mamma pratade om de också - men jag vågar nog inte riktigt gå dit själv :-)

    SvaraRadera