måndag, maj 19, 2014

Efter helgen

Helgen, den bjöd på tidigare nämnda middag i gott sällskap, 30-årskalas med många kompisar vi inte träffat på länge, grillmiddag hos Kocko, besök av Frun/doktor Lisa, Crille har byggt färdigt väggar och golv till vårat förråd och så har jag jobbat. Även icke att förglömma-solsken och den vidriga allergin (mot vad som misstänks vara björkpollen) som gjorde comeback för året.

Så nu kan man säga att vi de senaste dagarna ätit mycket och gott, skrattat så att magmusklerna ömmar och fyllt på energidepåerna av sol. Dock gör ju allergin med tillhörande antihistaminer att jag vill sova typ dygnet runt, men man får helt enkelt acceptera att man somnar strax innan nio och sedan undrar vad tusan som hände när man vaknar morgonen därefter.

I huset, eller snarare utanför, går det framåt. Ska försöka hinna skriva ihop ett eget husinlägg som kommer upp senare under dagen. Nu är det snart dags att packa matlådan och hoppa på cykeln, tror det får bli regnjacka på idag då molnen ser oroväckande mörka ut.


Dukade upp så mysigt i sängen igår, och så ba SNARK!


4 kommentarer:

 1. Anonym11:37

  Låter som en bra helg.

  Mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra en! :)

   Radera
 2. Anonym18:03

  Ett allergi-tips... Om det är allergi-tabletter som du blir extra trött av, prova Allegra. Jag blir mindre trött av dem. Så spännande med erat hus! Är så roligt att se vad som händer! Kram /Fia F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för tipset! Ska på Apoteket imorgon och tömma hyllorna ;)

   Kul att du följer med i byggnationerna! Kram

   Radera