lördag, maj 31, 2014

Till Ikea bar det av

Idag har Cirkus Stråmo och Arga Mamman haft föreställning på Ikea i Haparanda. Lilla avkomman berättade nämligen på morgonen att hon ville "-Åka Ikea!" (film på hennes önskemål finns på instagräääm, @hannovsky).

Vi åkte iväg vid sovdags, och båda barnen vilade i bilen påväg upp. Jag passade på att köpa en Kivi-lykta (citrongul!) och lite annat på Iittala outlet, och sedan spenderade vi resten av dagen i det blågula varuhuset. Blev inte mycket shoppat, utan det var mer rekognosering inför en beställning som ska levereras lagom tills vi flyttat in i huset. Astrid behöver ny säng, båda barnen garderober, ett större matbord ska äntligen införskaffas osv.

Till cirkusen; två barn som springer åt olika håll, gapskrattandes. En mamma och en pappa som jagar tidigare nämnda barn och försöker få ut proppen ur deras öron som gör att de inte hör ett ord av sina föräldrars uppmaningar. En klantig ettåring som springer in i bordsskivor, jonglerar med porslin och attackerar främmande barn med kramar. (Tillägg: Det var dock pappa Stråmo som stod för glaskrosseri)

Småsvettigt! 


BESTÅ, en multifunktionell möbel.


2 kommentarer:

 1. Haha full fart, söta är dom iaf;)
  så roligt att följa bygget av huset, det har ju gått grymt fort! Längtar tills vi får komma på besök:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, även om jag blir gråhårig av att jaga dem så har jag ju gulliga barn ;) Snart är det dags att återvända till Sävast, då får ni kika förbi! :)

   Radera