torsdag, maj 22, 2014

Min ultimata löpartid!

Jag har hittat min nya ultimata tid på dygnet för träning i form av löpning-21:00 (tidigare var det 07)! Om 1,5 vecka är det dags för Vårruset, och fram till dess har jag planerat in mina springkvällar. Det är så mycket lättare att ta sig ut om det redan är bestämt, annars är det ju lätt att tänka "jag springer imorgon istället" och dunsa ner i soffan. Och man hinner med så mycket annat då man springer senare på kvällen, igår var vi iväg på middag hos familjen Isaksson/Selström, spanade in huskulörer på vägen hem och sedan hann jag springa, duscha och landa i sängen innan klockan var 23.

Tidigare har jag haft svårt att varva ner och somna direkt efter att jag tränat sent på kvällen (förutom efter yogan!), men nu somnar jag ändå som en klubbad säl tack vare allergin. Har kompletterat med ögondroppar nu och hoppas att det ska göra susen för de röda och kliande ögonen.


Kan ni kolla i kameran barn? Nähe..

2 kommentarer:

 1. Anonym18:30

  Tänkte på allergin, testa att lägga några tallbarr i vatten och låt stå och dra i några timmar å drick sen, jag har testat detta i en vecka nu och känner inte av min allergi. Kan vara värt att testa iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Ska absolut testa!

   Radera