måndag, maj 19, 2014

Utsidan av huset

De tre första bilderna är tagna lördag morgon, den sista söndag kväll. Det som hänt där emellan är att taket kommit på plats, och lite annat som inte riktigt syns på dessa bilder. Nu är det dags för snickarna att bygga upp garaget och lägga tak där på, lite annat småfix och sedan är de färdiga med utsidan. På tisdag beräknar de vara färdiga, och då ska insidan av huset påbörjas, fast inte av dem (men det tror jag nog att jag skrivit redan?). 

Hittills känns allting himla bra! Vi har bestämt oss för vit fasad, men då gäller det ju att välja bland en miljon nyanser av vitt bara. Nästa helg jag är ledig blir mest troligt målarhelg, det vore så skönt att bli färdiga med det så snabbt som möjligt. Då kan vi fokusera vidare på det andra som ska göras utomhus då vi flyttat in (bron på framsidan ska byggas om lite, altan ska byggas och uppfarten fixas).
9 kommentarer:

 1. Anonym19:16

  Så fint det blir!

  mammatea.se

  SvaraRadera
 2. Shit vilket tempo dom jobbar i!!
  Blir ju superfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Vi är himla nöjda med våra val hittills :)

   Radera
 3. Det blir jättefint och snabbt går det också! Så spännande att få följa den här resan. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är himla kul att ni vill följa med på resan! :) Kram

   Radera
 4. Så fint det blir och snabbt går det också! Spännande att få följa den här resan med er. Kram

  SvaraRadera
 5. Aw maj gad! Oj vad det har hänt grejer sen sist jag var inne och läste (för sällan) vad roligt :) måste vara väldigt spännande och kul att se ett helt hus växa fram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är snabba ryck nu! Ni får svänga förbi om ni passerar Sävast :) Det är galet spännande och fortfarande väldigt overkligt :)

   Radera