onsdag, augusti 27, 2014

Fredag för mig idag, träning och vapenvila

Idag jobbar jag sista dagen av 6, och är sedan ledig torsdag-fredag. Det ska bli skönt att vara ledig med barnen, vi ska träffa vänner och bara vara lediga. Kanske kan jag lyckas övertala dem till sovmorgon någon av dagarna om jag har tur!

Förra veckan tränade jag första passet gruppträning sedan i början av sommaren, dels så har det varit ett något skralt sommarschema, och så har jag valt att springa utomhus istället för att svettas i en gymlokal. Men nu så! Body Balance förra veckan, och likaså i kväll direkt efter jobbet. Längtar efter yogapassen, men undrar hur tusan jag ska få ihop det med fler träningsdagar än en nu när vi har lite annat som kräver tid än då vi bodde i lägenhet under vintern/våren. Nåja, vi börjar se slutet på utomhusprojekten (även om det kanske största fortfarande inte är påbörjat..), och när vi är färdiga med förrådet och den eventuella gräsmattan så blir det lättare och mer tid över.

Barnen har utlyst vapenvila sinsemellan och sitter nu vid Astrids skivbord och pysslar. Skönt med en lugn stund, för alla inblandade, de har väldigt nära till slagsmål just nu. Den där syskonkärleken alltså, det går snabbt mellan bästa vänner och värsta fiender.


2 kommentarer:

  1. Mina slåss också. Typ hela tiden. Men IBLAND glimmar de till och de leker hur fint som helst tillsammans - då oftast lekar av typen hinderbana. Även om det väsnas en HEL del så är det i alla fall bättre än gråt och slagsmål. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där glimmandet, då känner man hopp om liv, haha :)

      Radera