söndag, augusti 31, 2014

Vilodag? Schmilodag!

Att söndagar ska vara någon slags vilodag, nej det köper jag inte. En perfekt dag att få saker gjorda, precis som alla andra dagar. Vi kom i säng sent igår (Crille hade kollat film, jag hade varit på kräftskiva med jobbet), men inte tar den snart tvååriga väckarklockan hänsyn till sådant inte!

Upp och hoppa, äta frukost, ut och måla på förrådet, byta om och åka iväg till riktiga jobbet några timmar, hem och äta middag och ut och jobba lite till. Crille och barnen har jobbat på hela dagen, så förrådet är nu målat ett varv med täckfärg (hoppas att vädrets makter låter oss hinna med ett andra varv också, men det är ingen panik om det inte blir gjort förrän nästa år), altanen är helt inklädd och sidorna målade även dom. 

Nu sover Elsa, Astrid håller på att somna och Crille är ute i garaget och grundmålar förrådsdörrarna. Jag väntar på att Astrid ska somna, sedan ska jag gå ut i garaget jag också, och lacka träsatsen vi köpt till vår ena A2-fåtölj från Grythyttan som blivit så himla ful i träet och inte går att rädda. Om jag hittar en pensel det vill säga..Garaget känns som en enda stor röra då typ hälften av alla saker som finns där ska ut i förrådet så fort dörrarna kommit upp.


Samma färg och belysning som på huset

2 kommentarer:

 1. Anonym19:51

  Fint det blir!

  mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir riktigt bra :) Nu har vi dörrar och foder runt också, heja Crille :)

   Radera