onsdag, augusti 06, 2014

Tagit adjö av besöket

I tre dagar har vi fått rå om moster Kacka och kusinen Ted, och i kväll åkte de vidare till Luleå. Barnen har haft så himla roligt tillsammans (och rykt ihop lite då och då), jag har fått prata till punkt med min syster vid ett fåtal tillfällen, vi har ätit och druckit gott, solen har strålat som aldrig förr och en hel del vatten har varit inblandat. Det har plaskats i poolen på altanen, älven, på Näset och på Björknäsbadet, har vi avlat tre barn eller tre fiskar?

Väldigt härliga dagar har det varit, och det gör ju alltid lite extra ont i hjärtat att vi bor långt ifrån varandra när man just har setts. Suck och stön för avstånd, men hurra att det inte är så farligt långt mellan Sävast och Stockholm. Vi fortsätter vår fleråriga övertalningskampanj på en flytt norrut och hoppas att vi en dag ska lyckas.

Min systemkamera har olämpligt nog bestämt sig för att sluta fungera, har googlat och blev inte så värst mycket klokare. Den har 6 år på nacken, så garantin är ju utgången, möglig och bortkastad. Vet inte om jag ska lämna in den och hoppas att den går att fixa till en inte allt för dyr peng, eller om det bara är att acceptera att den gjort sitt. Väldigt världsliga bekymmer för en blogghäxa som älskar att fota sina barn. Men några enstaka bilder hann jag fota innan den plötsligt lagt av, och så bjuds det på mobilbilder av prima (nåja) kvalitet.Melonmellis varje dagTapas när barnen somnat!

4 kommentarer:

 1. Anonym07:29

  Härligt med besök.

  mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt! Långväga familjebesök är det bästa :)

   Radera
 2. Jobbigt med kameran. Om den inte kan lagas, blir det en ny likadan/liknande då eller bara mobilkameran?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir absolut en ny systemkamera, känner mig smått handikappad utan den redan, och det var tre dagar sedan den började strejka..Har hittat något knep att testa efter noggrann googling, hoppas att det ska funka!

   Radera