måndag, augusti 11, 2014

Snickarungar

Systemkameran är räddad! Och ett förråd finns nu på vår tomt. Igår fick Crille hjälp av Andreas och Jocke, så de hann med en hel del under tiden som jag inte var till någon som helst hjälp (påminn mig att festande inte riktigt är min grej om jag börjar surra om något slags party som innehåller alkoholförtäring). 

I kväll har jag dock varit the queen of spikpistolen, och vi har nu golv samt takstolar och plast till tak. Fint att få det tätt om det skulle komma något regn i natt eller i morgon. I morgon kväll står spikning av läkt, underspikning och knutbrädor på schemat. Bara att hålla tummarna för att barnen somnar kvickt så vi hinner med allt! 

Det här är ju vår byggsommar, och det var vi ju väl medvetna om redan i våras, men jag kan inte låta bli att längta lite till snön kommer så vi kan pyssla på inomhus, och "bara vara" utan tusen projekt. Vi har ju i alla fall tur att även de två små i familjen trivs ute på byggarbetsplatsen, Astrid har blivit en riktig fena på att hantera både hammare och skruvmejsel. Fyller fickorna med spik, skakar i brädor och muttrar något om att "den här är lite lös". Fint sällskap i snickarbrallor!
2 kommentarer:

 1. Anonym07:42

  Fint det blir. Kul när barnen är med och hjälper till vart har ni köpt deras byxor?

  mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Astrids byxor kommer från Biltema, men tror att minsta där var från 104cl, så Elsas köpte vi på en sån där runtresande marknad :)

   Radera