lördag, augusti 07, 2010

Igår&Idag

Igårkväll blev det dåligt med bloggande, vi hade ju fint besök! Sandra&Anton dök upp för att göra oss sällskap vid middagsbordet och senare spöa skiten ur mig i fia med knuff. Jag hämnades med skräckfilm! Amityville Horror kollade vi, men den var inte alls lika läskig som jag kom ihåg den. Crille skrek sitt skräckfilmsvrål och Anton hade en hel hög med kuddar framför ansiktet, jag och Sandra var betydligt tuffare och skrattade åt våra mesiga karlar.

23:an var rar och bjöd Sandra på en spark, men var i det stora hela lugn och foglig precis som vanligt när nån vill känna på magen.

Strax bär det av till jobbet, och ikväll blir det eventuellt en tripp till Luleå för att hänga på förfest innan Luleåkalaset. Darling åker dit under dagen och så får vi se om jag sluter upp hemma hos Palina eller vad som händer. Känner mig ganska mör i kropp och knopp, en tidig kväll vore nog att föredra.

2 kommentarer:

  1. Sandra09:57

    Den sparken förgyllde min kväll :). Tack för en mysig middag och alltid lika härligt sällskap. Och telepatin fungerade tom med klädseln ;). Nu sitter jag på bussen och beräknas vara hemma om 9 timmar, så nu blir det VM i bloggläsning med mig själv. Kram kram

    SvaraRadera
  2. Åhnej, jag glömde att fota oss! Nåväl, vi lär väl lyckas fler gånger ;) Ha en trevlig resa, skänk en tanke till mig som ska stressa färdigt med det lilla som kommit till gympashopen på BZ ;) KRAM!

    SvaraRadera