tisdag, augusti 31, 2010

"-Men 23:an vill ut och gå!"

Idag fyller magen ny vecka och vi går in i vecka 27 (26+0). Givetvis sitter jag här som alla andra tisdagar och kollar runt på olika graviditetskalendrar för att få veta lite om vad som händer i magen. 23:an är ju så gott som färdigbakad men ska växa och bli större, så det är inte lika stora förändringar nu som i början av graviditeten. Dock börjar han/hon öppna ögonen den här veckan, däremot vet jag inte om det finns så mycket av intresse att titta på därinne. Det viktigaste jag hittade idag var dock följande:

Pappa/partner
Motion är viktigt. Det finns många fördelar med att motionera, både för kvinnan, barnet och för dig. För många är det lättare att komma ut om man gör det tillsammans. Ni kan gärna ta promenader tillsammans eller kanske simma.


Haha, nu finns det inga ursäkter Darling! Promenader it is!

1 kommentar:

  1. Okej, ja jag har ju fortfarande problem med det. Trist bara. Dom säger att det är sköra slemmhinnor för mig också men jag tycker att jag blöder varje gång jag har vart på jobbet och det är det som oroar mig. När har du tänkt att gå hem på mammaledighet eller har du fått havandeskapspenning?

    KRAM

    SvaraRadera