måndag, augusti 30, 2010

Ingen kjol idag

Igår var en grinig dag. Det gjorde ont i ryggen av att sitta i bilen, kjolen klämde oskönt över magen och det fanns ingen större lust till att göra någonting. Jag grinade i bilen och Darling gjorde som vanligt vad han kunde för att trösta. Dock tog tårarna slut ungefär lika snabbt som dom kom, och det var ju faktiskt väldigt skönt att komma iväg hemifrån och få röra på sig.

Orkeslösheten beror säkert till stor del på graviditeten, 23:an ska ju också ha del av min energi nu, men jag tror att all brist på träning även gör sitt. Vill inte bege mig ut på löprunda då det drar så obehagligt i magen då sammandragningarna kommer och jag anstränger mig, men simning har ju gått bra hittills. Därför har jag packat ner två mackor extra i lunchlådan så att jag kan åka och simma innan jobbet utan att svälta ihjäl innan lunch. Ska bli mycket skönt, och jag längtar till bastun efteråt.

Tog dock på mig samma kjol idag som igår med tanken att jag säkert bara var otroligt gnällig när jag tyckte den var oskön, men den är tamejtusan inte skön idag heller. Fram med en klänning och det fort!

2 kommentarer:

  1. Så roligt att hitta din blogg...är runt och kollar in nya bloggar, måste förnya mig lite ibland:)

    Roligt att man får se många bilder på magen:)!! Gillas skarpt:)

    Kram Lila

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tycker det, ska kika in hos dig också! :) kram

    SvaraRadera