måndag, december 26, 2011

Fler bullar till Hanna

Det vette katten vad det är med mig. Trött som en gnu och orkeslös så fort jag slappnar av. Lägg till okoncentrerad och ständigt frusen på det som pricken över i:et. Jag har gått ner i vikt och känner mig mycket smalare, eller rättare sagt, magrare, än tidigare.

Darlingen kom idag på den geniala planen att jag ska boka tid hos en dietist för att kolla upp vad jag ska göra för att vända den negativa trenden. Misstänker att allt hör ihop, och kanske har min glutenintolerans något med saken att göra.

Nu jäklar ska jag komma igång med mina morgonpromenader igen, de kickstartar mig på morgonen och ger energi under hela dagen. Gav upp den rutinen när Astrid kom, det kändes inte som en så kul grej att kliva upp och bege sig ut i den kalla världen då jag istället kunde ligga kvar under täcket och mysa. Vi promenerade istället på eftermiddagarna under min föräldraledighet, men sen jag började jobba så har det blivit sporadiska promenader på olika tider. När jag tar mig ut på morgonen har jag dessutom en överjordisk aptit vid frukosten efteråt, tummen upp för det!

Eller så äter jag helt enkelt lite fler bullar och hoppas att det rättar till sig på den vägen.

4 kommentarer:

  1. Jo det stämmer, det blev en liten hörna i vardagsrummet brevid divanen.

    Nu är det bara att du börjar äta en massa bulla. Tänk om jag hade såna problem ;-)

    Du borde boka en tid på vårdcentralen och be de kolla upp hur du ligger till i ämnesomsättning. Tycker att det du beskriver om hur du mår påminner mycket om hur jag själv mådde i somras förutom att jag gick upp i vikt och du ner.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller tummarna för att du piggnar till snabbt, och förhoppningsvis återkommer ljuset snabbt där uppe och ger dig en extra skjuts på rätt väg!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Carro23:07

    Mitt tips är att du kollar upp din sköldkörtel, låter som klassiska symtom på underfunktion, något som även har koppling till glutenintolerans.kram från en som alltid läser men aldrig kommenterar...

    SvaraRadera
  4. Carro: Tack för tipset och kommentaren! Ska ringa till vårdcentralen och boka en tid imorgon :) Kul att du kommenterade, det är det ju inget tvång på! :) kram

    SvaraRadera