2 ägg
3dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1.5 dl mjölmix/vanligt mjöl
100g smält margarin
Blanda ihop, först de tre första och sen i med resten!
Fyll aluminiumformar till hälften (går även bra med vanliga pappersformar) och grädda 15-20 min i 160 graders värme.
100 margarin
4 tsk kakao
2 tsk mjölmix/vanligt mjöl
4 msk socker
2 dl grädde
Blanda i kastrull, koka upp och låt koka i 3 minuter. Häll ungefär en matsked i mitten på varje kaka när dom just kommit ut ur ugnen.
Går utmärkt att frysa, jag tycker de är godast när de är lite halvfrusna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gott!!!
SvaraRaderaDe här är ungefär samma recept som mina godismuffins. Så goda! Om det blir över från glasyren är den god att ha på glass ;)
SvaraRaderaDom är såååå goda! Är även gott att lägga noblesse i mitten :)
SvaraRadera