torsdag, december 22, 2011

Uppdate Sluta Med Nattvälling

Sen förra måndagen, dvs 1.5 vecka sedan, så äter Astrid ingen välling under nätterna. Tidigare var det gröt 18, välling 19, sova 19, välling ~02, kliva upp 07, och en massa uppvaknanden däremellan.

Sen vi ändrade om till gröt strax innan 19, sova 19 och välling då vi går och lägger oss 22-23, så sover hon som en prinsessa! De flesta nätter har hon inte vaknat en enda gång, peppar peppar. Hon sover dessutom längre på morgonen, har fortfarande inte gett ifrån sig minsta lilla pip och klockan är snart 8. NU vaknade hon, 07:53!

Den där kvällsflaskan hon får när vi går och lägger oss, vet inte riktigt om den ska få vara kvar eller om den ska fasas bort såsmåningom. Vi får se! Däremot så vet jag att vi nu sover så mycket bättre om nätterna alla tre.

/Mitt barn är mitt livs experiment


4 kommentarer:

  1. Åh så skönt att det fungerar så bra. Cornelia äter välling vid 19 och somnar sen. Hon brukar då vakna vid 05:30-06 får då äta och brukar sova en timme till. Men inatt har hon sovit till kvart i sju, somnade då om till 8:30 helt underbart. Undra när det har hänt tidigare ;)

    SvaraRadera
  2. Vi fasade bort kvällsvällingen för Z och ger honom lite större portion gröt istället så slipper vi väcka honom för att ge mat. Detta resulterar ju då tyvärr att han är mer svårsövd, men jag börjar känna lite så att det ger med sig med tiden.... :)

    SvaraRadera
  3. Hahaha, hellre experimentera med nattvällingen än att göra som ett par fd bekanta till mig. De började sin blogg med att berätta att de skulle ha barn, men inte var speciellt barnkära någon av dem utan snarare såg det hela som ett socialt experiment.... Bra start liksom.

    SvaraRadera
  4. Låter ju jätteskönt! Hoppas det fortsätter så här.

    SvaraRadera