lördag, december 17, 2011

Sociala dagen

Idag har vi haft fullt upp, jag och Massen. På förmiddagen kom Cornelia och Sara hit, de grattade Astrid i efterskott, vi lunchade och fikade. Och lekte såklart! Det är så kul att se dem tillsammans, de är på samma nivå och leker mer och mer tillsammans istället för bredvid varandra.

Efter att de åkt så dröjde det bara en liten stund tills Elina kom hit. Då sov Massen, så vi fick fika och surra av oss i lugn och ro. När hon sedan vaknat och gnällt en stund så kom Maria, Felicia, Emma och Leah, då blev hon minsann på bättre humör! Bus och lek för tjejerna, paketöppning för Astrid och surr för mammorna. Lite middag för de små och fika för oss större hanns med även då, så ni kan tro att jag har fika upp till halsmandlarna just nu.

Middagen intogs på Blå Ängeln med Palina, farbror Koko och Farliga Frans, det har varit en social dag från början till slut. Ikväll innan Masse kröp till kojs har vi klätt granen tillsammans, den blev så fin så och sprider ett skönt ljus i vardagsrummet. Nu håller Darlingen på att skruva upp nya spisfläkten, jag har bakat delar till pepparkakshuset som jag strax ska ge mig på att sätta ihop. Med limpistol!




Givetvis fick inte barnen någon lunch, utan fick nöja sig med våra smulor från golvet..

2 kommentarer:

  1. På en dag? PÅ EN DAG? Herregud... Jag är så sjukt imponerad!

    SvaraRadera
  2. Men herregud kvinna! Hur hinner/orkar du med allt? Jag blev typ trött av att föreställa mig ett besök!
    Och varför kallas Astrid för Massen? Man får ju kalla sina barn för vad man vill såklart. Inga konstigheter. Ett litet otippat smeknamn tyckte jag det var när jag läste Masen först.

    SvaraRadera