måndag, juni 11, 2012

Besiktning av ungarna

Idag har jag varit och besiktat bägge mina ungar, den större på BVC och den mindre på MVC. Båda fick godkänt, och det är bara för härligt att få komma dit och surra med Annika, som vi har på bägge avdelningarna.

Astrid hade vuxit 2.5cm och är nu 84.5cm lång, en kurva över medel. Hon hade bara gått upp drygt ett hekto i vikt sen sist (vilket var i mars), och väger nu 10.170g, en kurva under medel. Som en sparris är hon byggd, men så länge hon följer sina egna kurvor så är vi inte oroliga alls över spinkigheten.

Åttan hade hjärtljud på 150 slag/minut, och magen mätte 25 centimeter. Mitt järnvärde hade gått upp från 104 till 111, så jag får fortsätta knapra Niferex (järntabletter) och behöver inte börja med järntillskott i form av sprutor.





4 kommentarer:

  1. Härligt att båda ungarna fick Godkänt!

    På torsdag har vi inga planer, ska vi hitta på nåt?

    SvaraRadera
  2. Härligt att båda besiktningarna gick bra :) Ja så länge ungarna är pigga och glada och följer sina egna kurvor är det ingen mening att oroa sig. Själv har jag när jag tittar tillbaka på bilder på Alex sett att jag verkligen haft en rund liten korv haha :) Men mycket har försvunnit nu när han springer hela dagarna. :)

    SvaraRadera
  3. Skönt när det ser bra ut!

    SvaraRadera
  4. De sköter sig fint era barn :).

    Sv: Tackar, tackar. BF är inte förrän i slutet på januari, så det är många långa underbara veckor kvar.

    SvaraRadera