onsdag, juni 06, 2012

Grattis på födelsedagen Sverige!

Jag tycker att vi är alldeles för dåliga på att fira vår nationaldag, tänk så härligt om det vore som i Norge där det är pompa, ståt och festligheter. Nu vänder vi anti-firandet hörni, ut och vifta med flaggor och tuta i trumpeter!

Här har vi ätit smarrig frukost och bakat Sverigekaka (och Sverigechokladbollar) dagen till ära efter sagomorgon i vår säng. Senare ska vi in till stan tillsammans med Jenny, Andreas och Lucas för att titta på karnevalen och när de skjuter salut.

Vad tusan ska vi mer göra för att fira? Kan inte komma på så mycket som är typiskt svenskt, konstigt nog. Vädret känns då att vara så svenskt som det kan bli, lite småkyligt och regn.



3 kommentarer:

  1. Svårt att veta vad man ska hitta på när man inte har några traditioner.

    SvaraRadera
  2. Kunde inte låta bli att se att ni äter ägg på olika sätt, det måste vara en av de sakerna som man sällan äter likadant, som med tacos här hos oss :-)
    J äter alltid ägg på mackan, jag äter i äggkopp och Alice i tallrik. Tacos äter jag med allting var för sig och liksom plockar ihop lite på ett tacochips eller i skal, medan J bara blandar ihop allt till en röra ;-)

    SvaraRadera
  3. Hihi, ja kan det få bli sol och varmt någongång??
    Chokladbollar - yummy!
    : D

    SvaraRadera