tisdag, juni 26, 2012

Vecka 28 (27+0)

Nu går vi in i tredje trimestern (sista tredjedelen alltså), det är vanligt att bebisen börjar få hicka, och det är nu dax för växtspurt i magen. Hickan längtar jag efter, med Astrid så var det dagligen och jag tyckte det var mysigt med det där rytmiska studsandet i magen. Det känns som att jag redan har bebisen bakom revbenen, så jag hoppas att växandet även gäller utåt för magen, det är och har varit rätt flåsigt sen ett tag tillbaka.

Jag känner att den har graviditeten tar hårdare på kroppen än vad graviditeten med Astrid gjorde. Skulle tro att det beror på flera saker, min kropp var inte alls lika stark vid starten den här gången, jag fortsätter att jaga runt efter en liten vilde istället för att ligga på soffan och vila när det blir tungt, och kroppen (fogar och rygg) är nog lite sliten efter att redan ha avklarat en graviditet.





5 kommentarer:

  1. Vilken fin badboll till mage! Hoppas du får en så bra sista del på graviditeten som det är möjligt. Låt kroppen vila när den säger till. Kan tänka mig att det är grymt stor skillnad på att vänta första barnet, när man helt kan gå in i sig själv och att vänta nr två, när man inte har tid till sig själv alls. Kram

    SvaraRadera
  2. Din mage har verkligen exploderat under midsommar!
    Tycker att det var nyss jag fick det fina mms:et, den här graviditen har gått så fort. Snart får jag komma och lukta på bebisen ;-)

    SvaraRadera
  3. Så fin kula du har ;)

    SvaraRadera
  4. Så så sååå.. fin!! :-)

    Kan tro att det är helt annorlunda att vänta nr 2 (och fler barn) - slappa är nog de sista man kan göra om dagarna *s*

    SvaraRadera
  5. Fina magen, den bara växer och växer.. precis som den ska! Så mysigt men jag kan, som många andra redan sagt, tänka mig att det är betydligt tyngre att vänta tvåan då man inte kan lägga sig och vila när man behöver. Men nu börjar det ju närma sig slutet, i och för sig är det ju ganska tungt så här på slutet men jag hoppas du får avsluta med en bra slutspurt. :)

    SvaraRadera