lördag, juni 02, 2012

Upptagen kvinna som sytt snygg vimpel

Igår vimplade jag samtidigt som vi kollade film (jag tappade alltså intresset för filmen ganska snabbt), och nu är vimpeln till Astrids rum färdig! Imorgon ska jag förhoppningsvis kunna lista ut hur den ska hänga, idag har jag nämligen inte tid.

Jag är en busy busy woman, först ska jag jobba och sedan ska jag bowla, äta middag och surra med jobbarkompisarna. Räknar dock inte med att bli så sen hem med tanke på tröttman som bitit sig fast i kroppen, och att de små benen här hemma är drabbade av växtvärk och flickan som benen sitter på inte sover så gott om nätterna. Det enda som hjälper förutom alvedon är att stryka och massera, och jag har inte lärt mig att göra det i sömnen. Än. Siktar på att utveckla den superkraften också såsmåningom.

Ha en bra lördag allihopa!


8 kommentarer:

  1. Anna J11:35

    Snyggt Hanna! Jag hann sy tre vimplar igår ;) Men nu har jag påbörjat ett större projekt till Edvins rum! :) Förresten? Har ni nån spis till Astrid? Tänkte om ni vill köpa vår röda annars? Helt plötsligt har vi två :) Nyfiken bara...hur vet ni att hon har växtvärk? Hon pekar att hon har ont i benen och så? Har som inte märkt av nåt sånt på Edvin.

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är, blev jättefin!

    Sv: Yes, vi kommer gå tillsammans så det kommer bli kanon!

    SvaraRadera
  3. Anna J: TRE? Är du inte klok kvinna, ska du vimpla hela lägenheten eller? :D Spännande med projekt, jag vill veta mer!

    Hon är ledsen utan att vakna, och de gånger vi provat att ge henne alvedon har det gått över, eller om vi masserar hennes ben. Ibland när det är dax att sova kan hon vara gnällig, säga "aj aj" och peka på benen..Tydligen är det inte alla som besväras av det, så det är nog bara att vara glad och hoppas att Edvin och Klara inte får det :)

    SvaraRadera
  4. Anna J01:22

    Alltså tre vimplar...tre trianglar. Inte tre hela färdiga vimplar ;) Nu har jag dock fått för mig att jag ska sy lapptäcken?? Har suttit och klippt ut fyrkanter till nu, smart Anna. Kommer inte alls ånga mig imorgon när edvin väker mig ;) Även så bygger vi ett kök till Edvin. saknas inte projekt här på Källan :)

    Stackars Astrid som får ha ajaj i benen :( Hoppas att det är en snabbt övergående fas!

    SvaraRadera
  5. Anna J: Haha, anade att det skulle vara något sånt :) Fint med lapptäcke! Har funderat på att sy ett till Astrids säng, men jag vet inte om vi skulle bädda ordentligt med överkast ändå, då hon sover i sängen på dagen. Ett framtida projekt får det nog bli!

    Ni har verkligen fullt upp i pysslartagen, längtar efter att vi ska passa ihop en dag så vi kan komma o heja på ;)

    SvaraRadera
  6. Men kolla - den blev ju suupersnygg!
    Var stolt!

    SvaraRadera