söndag, juni 16, 2013

Crilles 30årsfest

Nu har vi firat in Crille i 30årsklubben, fast det är precis 2 veckor kvar tills han egentligen passerar den magiska gränsen. Mat, livliga lekar, skratt och gott om dryck från klirrande flaskor fyllde kvällen, och Crille blev fylld med diverse drycker som sedan fick honom att ta en promenad i skogen och komma tillbaka till en bygdegård tom på gäster med byxor blöta upp på vaderna och väldigt smutsiga händer. Då städade jag lite, släckte lamporna, låste dörren och tog med honom hem, och han spenderade natten ute på den inglasade altanen tillsammans med ett gäng myggor. Citatet "-Det är tur att man bara fyller 30 en gång, nu tänker jag inte dricka förrän jag fyller 40" ska jag upprepa nästa gång han blir taggad på fest.

Crille blev rörd av Ja må han leva, överväldigad av presenterna, och generad över en speciell beskrivning som uttalades när alla gäster skulle presentera sig själva, förklara sin relation till födelsedagsbarnet och beskriva honom med ett ord eller en kort mening. Övriga fick sig ett väldigt gott skratt!

Tusen tack alla medverkande för en rolig kväll, och för all hjälp med mat och städ under kvällen. Det största tacket får dock två personer som inte var med på festligheterna-farmorn och farfarn som haft hand om våra skatter under stora delar av helgen.

Fixar björkris till bordsdekorationen

Vi serverade Elsa med sås till middag

Ballongjakt

1 kommentar:

  1. Tack för en riktigt rolig fest! Fattar fortfarande inte hur jag vågade beskriva Crille så ;)))
    Vi ses på fredag

    SvaraRadera