måndag, juni 03, 2013

Den typen av dag som man förtränger

Inte somnade jag som en stock efter att ha publicerat föregående blogginlägg. Nej, jag låg vaken till freakin 02, och roade mig under min vakna tid med att googla sköna lakan och läsa bok. Det var tåg som passerade, fåglar som kvittrade, ungar som lät från sitt rum och en sängkamrat som snarkade. Och så den FANTASTISKT ljusa natten på det, hurra.

04:30 tyckte Elsa att det var morgon, men somnade om efter väldigt ihärdiga övertalningar från både mig och hennes far. Dock har inte hennes äldre syster tyckt att det är så nödvändigt med tupplurar för en 8-månaders, utan väckt henne så fort hon somnat. Tack för den liksom! Så både jag och Elsa ligger back på sömnkontot och är på mindre bra humör. Astrid däremot, hon har tagit sig en ordentlig tupplur (och sover i detta nu), vilket kanske inte skulle vara ett problem om hon nu inte skulle ha slutat sova på dagarna för rätt så länge sedan.

Men det råkar bli supersnarkarens problem ikväll, jag ska nämligen iväg och springa vårruset med Elina. HAHA!

Nog med sömngnäll. Kan istället demonstrera mitt fantastiska moderskap med en bild. Jag blev less på att plasthamstern åkte fram och tillbaka på vardagsrumsbordet, konfiskerade hen och gömde i skafferiet. Kvällens middagstips!


3 kommentarer:

  1. Kristina07:27

    Haha, har en likadan hamster hemma. Storfavorit hos min 7-månaders. Dock fick den sig imorse ett dopp i hundens vattenskål så den har eventuellt gjort sitt nu!

    SvaraRadera
  2. Vad jag skrattade när jag läste det här inlägget! Känner igen mig i jargongen:-). Bra jobbat i rusningen sedan (har ju läst vidare eftersom jag är så seg på att kommentera, sparar det oftast tills när jag sitter vid datorn)!
    Kramisar

    SvaraRadera
  3. Kristina: Det finns ju en sak som talar för hamstern-det är det renligaste husdjur jag träffat på ;)

    SvaraRadera