onsdag, juni 26, 2013

The Petterssons på besök

Idag kom the Petterssons (minus fader som jobbade) susandes hit till Kullenvägen på eftermiddagen för middag och lek. Jag tänkte klurigt vid planeringen av mat, något som man kan förbereda, inte behöver skära på tallriken, är lätt att äta och gillas av barn. KORV STROGANOFF SÅKLART! Och det gick hem, hos 5/5 barn (och 3/3 vuxna) kan jag avslöja.

Utelek, glass till efterrätt, en kaffekopp för morsorna när Crille tog med 3/5 barn ner till golfbanan, kvällsfika och lite planering inför sommarens semestertripp. Och så har vi planerat in Hanna&Sandra-dagen, det ni! Jag tycker att den borde klassas som flaggdag, eller kanske rent utav röd dag i kalendern? Nåja, till nästa år kanske den ändringen går igenom.

Nu spårar jag ur, dax att slänga sig i sängen och socialisera med Mr Gray en stund innan ögonlocken faller igen. Godnatt!


Älskade tripp, trapp och trull ♥


Och så småttingarna, det lär vi nog kalla dem till deras 18-årsdagar!

2 kommentarer:

  1. Sv: Jo, läkaren trodde att det kunde bero på ett dåligt upptag i tarmen. De har ju plockat bort en bit av den vid op, så där här säkert en del upptagningsområde försvunnit misstänker jag... Surt, men det går ju att fixa så det blir säkert superbra i slutändan! :)

    Vilken härlig mammamiddag ni verkar ha haft, såg grymt gott ut! :) "Min" mammagrupp träffas inte allt för ofta numer, men idag träffades vi en stund med alla kids och det var verkligen jättetrevligt. Vi brukar ses utan barn nån gång emellanåt också så att, som du skrev, faktiskt hinner prata med och lyssna på varandra utan att man blir distraherad av de små. :)

    SvaraRadera
  2. Anonym23:04

    Smart med maten.

    Www.mammate.se

    Sv Jag tänker hela tiden om det är något som är jobbigt eller frustrerande "det är en fas, det kommer bli bättre"

    SvaraRadera