torsdag, juni 06, 2013

En fin nationaldag

Alltså, först av allt, vad är det Blogger ändrat som gör att alla bilder från mobilen blir av skräpkvalitet? Så trist, det är sällan jag orkar starta datorn, utan bloggar mest från mobilen. Inte alls kul med dåliga bilder..

Men till något roligare! Idag har vi haft en väldigt fin nationaldag, även om det inte firade så särskilt mycket. Jag började dagen med morgonträning på gymmet tillsammans med Jenny, när jag kom hem så hade Crille och Astrid städat hela huset, och i köksfönstret stod de vita rosorna som flickorna i familjen fick igår och såg vackra ut. Ett halleluja moment!

Efter lunch kom extramostern aka frun Lisa hit, och vi åkte in till stan för glass och lite shopping. För min del blev det skor och träningskläder som fick följa med hem. Tygskor från Team Sportia, ballerinas, linne och tights från HM och en sporttop från KappAhl. Mycket nöjd! Astrid fick nya badbrallor, men dom förtjänar ett eget inlägg.

Väl hemma så blev det nationalrätten till middag-taco! Och frun bjöd på jordgubbar med vaniljglass till efterrätt, så svenskt som det kan bli. Solen har belyst våra soltörstande kroppar hela dagen, efter värmeböljan som vi hade i nästan tre veckor så har de senaste dagarna med svalare temperaturer känts som rena rama vintern. Men idag tror jag nog att det vänt, och imorgon får det nog bli ett besök på stranden om det är fint väder.



Ser jag sportig ut?


Ta en bild på sporttopen också!


Eller nää, gör inte det!

3 kommentarer:

  1. lina23:40

    Snygging i träningskläder! Fina!

    SvaraRadera
  2. Tråkigt när det inte fungerar så bra att blogga från telefonen. Jag bloggar typ alltid från telefonen. Något annat hinner jag inte.

    Jag har märk att de kommentarer jag gör via bloglovin appen på telefonen till blogger-bloggar inte kommer med. Vet inte om det har med blogger eller bloglovin att göra. Tråkigt iaf!

    SvaraRadera
  3. lina: Haha, tack :)

    SvaraRadera