lördag, augusti 31, 2013

Det bästa av två världar

Igår spenderades kvällen hemma hos Anna tillsammans med Josefina och Therese. Lite vin, mycket surr, galet god plockmat och CITRONOLIVER! Något av det godaste jag vet just nu, snacksoliver från Zeta med citron, smaklökarna gör glädjeskutt bara jag tänker på dem. Det diskuterades allt från makrill till Josef Fritzl, och skrattades så magmusklerna fick sig en ordentlig omgång. En riktigt bra kväll i riktigt gott sällskap!

Ikväll var det dags för höstens traditionsenliga träff med grannarna (eller iallafall en del av dem). Vanligtvis serveras det surströmming i kvarterslokalen, men i år blev det pubkväll på Golfrestaurangen. Under dagen spelade de som ville den inofficiella golftävlingen Kullenrundan, och sedan träffades alla, spelare eller ej, på klubbhuset för middag. Det serverades plockmat som inte smakade något vidare, men det mycket goda sällskapet vägde upp det med råge. Vi avvek tidigt tillsammans med Anna, Johan, Edit och Nils, och tog en äventyrspromenad hem. Strax efter klockan 8 klev vi in i hallen, med två pigga döttrar som kommit över sin trötthet, så vi kröp upp i soffan och kollade Hitta Nemo till klockan visade 9. Sedan slocknade de båda två rätt snabbt, så nu fortsätter jag och Crille kvällen i soffan med det senaste avsnittet av Kockarnas Kamp.

Ena kvällen surr med tjejerna, andra kvällen kramar i soffan med familjen. Det bästa av två världar, som blir allra bäst i kombination med varandra!

     



1 kommentar: