måndag, augusti 26, 2013

Min måndag

Något av det bästa då Crille är föräldraledig, det är att vi på morgonen kan ta det lugnt , ligga kvar i sängen och surra innan vi kliver upp och äter frukost tillsammans alla fyra. Bästa tänkbara starten på dagen!

Idag tog vi det lugnt på hemmaplan tills det var dags för mig att åka till jobbet, då fick jag skjuts in till stan och resterande familjemedlemmar styrde kosan mot Bredsel där flickorna skulle spendera dagen med faster Johanna. Astrid berättade nu vid läggdax att de hade ätit fisk och potatis, men inte hoppat studsmatta då det var en fågel som bajsat där. Bra att veta, och tack för idag Johanna!

Efter att jag jobbat färdigt min korta dag så tog jag bussen hem, snörde springskorna och avverkade 5 tunga kilometer med bra musik i öronen. Sedan blev det dusch, laga middag och städa badrumsskåp, och så lite tid för datorn/paddan mellan varven. En mycket skön kväll solo på hemmaplan.

Nu sover båda flickorna, och vi sitter vid köksbordet och äter mackor. Tänkte fota mina, som var täckta av philadelphia och hjortronsylt, men de var försvinnande goda och nu är de i tryggt förvar i min magsäck. Ni får föreställa er dem, men jag bjuder på en bild på parmesanälskarens middag istället:

1 kommentar:

  1. Anonym09:05

    Låter ju toppenbra! Här hemma har vi kommit in i den strikta uppdelningen att en jobbar och en sköter hem och barn och den känns inte lika rolig. Får se till att göra det mesta av helgerna helt enkelt.

    SvaraRadera