söndag, augusti 25, 2013

Visningen som blev något av en flopp

Vi hade väl inte jättestora förhoppningar på dagens visning, med tanke på att annonsen kom ut i onsdags och att det krävdes lånelöfte för att få komma och kika idag. Men. ETT par kom, två personer. Dessutom verkade det inte så lovande enligt mäklaren, så snacka flopp.

Vi hoppas att den dåliga uppslutningen beror på att annonsen kom ut i sista minuten, det finns ju ingen rimlighet i att hinna få ett lånelöfte om visningen äger rum 4 dagar (med en helg i slutet) efter att annonsen kommer ut.

Nu håller vi tummarna för onsdag, då det är privat visning, och nästa onsdag 4/9 då det är "vanlig" visning!

4 kommentarer:

  1. Varför var de som kom och kikade tvungen att ha lånefte? Jag har aldrig varit på en sån visning här i krokarna iaf.... Det kommer säkert att bli bättre på den vanliga visningen skulle jag tro! :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas det kommer fler på nästa visning! Egentligen behövs det ju bara en intresserad även om flera är att föredra. När vi sålde vår bostadsrätt var det ingen som nappade första gången sen väntade vi några månader och la ut den igen och då var den en som kom innan visningarna och köpte den för lite mer än vi lagt ut den för.

    SvaraRadera
  3. Visningar är verkligen sjukt tråkiga. Särskilt sådana där "förhandsvisningar" och annat som är bra för köparna/mäklarna men skitjobbigt för den som hela tiden ska bo i ett utställningsobjekt och städa inför varje visning. Jag höll på att bli galen när den femte-sjätte visningen skulle äga rum och städade bara undan det värsta. Ironiskt nog tog budgivningen fart efter det... Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Ni får se den första visningen som träning. Är det nåt nytt att man ska ha lånelöfte och anmäla sig innan? Tror inte att jag har varit med om det tidigare.
    Håller tummarna för nästa visning

    SvaraRadera