måndag, juni 02, 2014

Husmåleri igår, Vårrus idag!

Igår målade vi huset, första varvet är nu färdigt och andra varvet är påbörjat. Med hjälp av Crilles pappa, farbror Ulf, Jocke och Andreas så gick det riktigt bra, det är så mycket värt att få hjälp! Vi fick även hjälp med annat än målning, familjen Pettersson kom förbi strax innan lunch, och då såg Sandra till att Elsa fick i sig något att äta, sövde henne i vagnen och sedan fick Astrid följa med dem och handla/äta lunch på Storheden. Guld värt, såna vänner växer inte på träd! Jag och Crille hann med en hel del under den tiden som vi inte behövde hålla koll på/assistera våra små.

Vi fick även besök av en hel del nyfikna vänner, och det är så himla kul att få visa upp vårt blivande hem. Om en månad får vi visa upp vårt hem "på riktigt", och inte bara skalet av det, en svindlande känsla!

Idag är jag och barnen lediga, planen för dagen att åka ut till huset där jag kan måla och barnen leka ute, men vi får se när vi tar oss iväg. Det har blivit sena kvällar (och rätt så tidiga morgnar) den senaste tiden, så jag hade bestämt att vi inte skulle stressa iväg. Astrid sa för en timme sedan "-Jag vill sova en timme till tack" och somnade om i kaoset hennes syster skapade. Hon får sova så länge hon vill och så ser vi vilken tid vi är färdiga att möta dagen. Vi måste åka hem i god tid, Elina kommer hit på middag vid 16 och sedan ska vi åka till Luleå och springa Vårruset tillsammans med Frun och några tusen andra tjejer. Pepp pepp!

I köket står Ikea-kassarna fortfarande ouppackade, måste vara något slags rekord? Men påsen från Iittala har jag minsann tagit mig an!


 Vid köp över 300:- fick man köpa en Kastehelmi-skål med 60% rabatt. Tackarrr!


Välkommen till familjen Citrongul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar