onsdag, juni 25, 2014

Det mesta är inflyttat nu!

Här ekar det tomt, trots att kraven på husbilder haglar in. Det är lite..småstressigt just nu, skulle man kunna säga. Med chefstider på jobbet, en flytt som snart är avklarad, tidiga morgnar och sena kvällar så finns det inte så mycket tid över till knattrande på tangenter och fotografering av palatsen på Södra Maranvägen.

I kväll har i alla fall de sista möblerna ställts på plats, kvar i lägenheten är madrasser att sova på, möblerna som vi inte ska ta med oss och några sista flyttkartonger som ska fyllas med kläder, badrumsprylar och det sista från köket. Helt otroligt att vi snart är i mål, och att det gått så smärtfritt. Vi fick sällskap och hjälp av farbror Kocko, faster Johanna och doktor Lisa i kväll, guld värt med bärhjälp, aktivering av/bärande på barn och hjälp med uppackning. Och jag kan säga att man blir varm i hjärtat när ens bästa vän drar dammsugaren runt i hela huset sent en kväll när hon ska upp på jobbet tidigt dagen efter. Guld värt som sagt!

Det allra mesta är uppackat, köket tycker jag brukar ta längst tid och det är färdigt. I morgon kommer en leverans med möbler från Ikea, och torkskåpet från Elgiganten. Så veckans fredagsmys innebär att skruva möbler, ska allt passa på att liva upp med ett glas vin och lite karameller. 

Vi har fått samma fråga tusen gånger nu, den om hur vi orkar köra på i 180 och jonglera barn, jobb och husbygge. Svaret är; sikta på mållinjen. Dit siktar jag, och målbilden är första baket i nya ugnen. Och en ny pelargon på köksbordet!
Tur att man är arbetsam ;)10 kommentarer:

 1. Vad härligt att det verkar gå så smidigt, och att ni snart är klara. Är så häftigt hur snabbt det gått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt har som bara rullat på, en riktigt smidig flytt :)

   Radera
 2. Cathrin12:44

  Jag gillar att Chrille har en låda med sin garderob och du tre ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, sanningen var 9/3 ;)

   Radera
 3. Ska bli så spännande att få se bilder då ni hunnit bo in er! :-) Fantastiskt duktiga är ni för övrigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Bilder kommer :)

   Radera
 4. Så häftigt att ni är på plats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla skönt att vara på plats nu! :)

   Radera
 5. Anonym15:50

  Heja er!

  mammatea.se

  SvaraRadera