lördag, juni 21, 2014

Midsommar schmidsommar

Jag kan inte direkt påstå att det för vår del blev något typiskt midsommarfirande igår. Ingen midsommarstång, inga små grodor och ingen sill. Men jobb, jordgubbar och god grillmiddag. Astrid fick feber under dagen och var inte på topp, men mellan varven orkade hon ändå busa och hoppa studsmatta.

När det var läggdags för barnen så skulle de prompt sova i samma säng. Okej, sa jag, men ångrade mig när det nästan tagit två timmar för dem att komma till ro. Och då somnade jag själv av ren utmattning efter det tuffa nattningspasset. Crille kom upp efter en liten stund och la sig han också, så det var fyra pigga som vaknade tidigt.

Nu är vi lediga i helgen tillsammans, efterlängtat och skönt. Idag har vi tänkt åka upp till Storforsen och promenera runt, men vädret tycks inte vara på vår sida. I morgon ska vi vara i huset hela dagen, köra lite mer saker och städa det sista. Vi har varit riktigt smarta (lata) och lejt bort fönsterputsningen, så det behöver vi inte tänka på. På tisdag är det dags, dagen D!


Det får bli fjolårets midsommarbilder i repris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar