lördag, juni 14, 2014

Mascarponekräm och två veckor till flytt

Efter en väldigt bra dag på jobbet så mötte Crille och barnen upp mig för ett besök på försommarmarknad och Barnens Dag. Kan inte påstå att det var särskilt mycket marknad eller särskilt mycket aktiviteter för barn (typ 6 marknadsstånd och ordinarie lekpark), men det var mysigt att strosa på ändå.

Att söva barnen var som att blåsa ut två tända ljus, 18:57 sov de båda två, trötta efter en aktiv dag. Att Elsa inte sovit någon middag idag kan ju även det vara en bidragande faktor. Crille är och hämtar sina föräldrar plus moster och man på flygplatsen, när han kommer hem ska vi kolla Hundraåringen (sist på bollen återigen) och äta jordgubbar med mascarponekräm. Förhoppningsvis ska jag hinna packa några lådor till innan han kommer, och så ska det komma en spekulant på vår Hemnesbyrå som jag lagt ut på köp&sälj.

Iväg med möbler! Ner med bohaget i kartonger! Töm frysen på mat! Nu är vi verkligen i flyttningsfasen, och jag är så lättad över att en snäll jobbarkompis kan hoppa in för mig den helgen lasset går. Om två veckor bor vi i vårt nya hus, så galet. Vi hoppas på att hinna komma i ordning snabbt så att barnen inte behöver bo i kaos allt för länge, det känns som att det är nog mycket nytt runt omkring ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar